• Email
    fundaciokalilujammeh@gmail.com
  • Tel.
    +00 34 938 965 427
  • Sede
    Sant Pere de Ribes, 08810 Barcelona SPAIN

Kalilu Jammeh a l’Escola Bel Air de Sant Pere de Ribes

Posted By: david 0 Comment

El passat día 17 de setembre ’15 en Kalilu Jammeh i Herminia Nubiola varen presentar el llibre El Viatge de Kalilu als estudiants de 15 – 16 anys de l’Escola francesa  Bel Air de Sant Pere de Ribes (Garraf). Es va parlar del llibre, dels projectes de la Fundació a Gàmbia, i de les migracions i de la crisi dels refugiats. Tot per sensibilitzar als joves de l’actual situació tan dramàtica fruit de les guerres i de la desigualtat entre el nord i el sud. Es va propossar als estudiants que redactessin un escrit de reflexió sobre el tema de les migracions, drets humans, refugiats.

Escola Bel airMoltes gràcies al Equip Directiu.

Deja un comentario